Luni - Vineri | 9:00 - 18:00 +40.760.123.022

Cele mai bune destinatii de vacanta in 2022

Ultimi doi ani au reprezentat o perioada in care nu am putut să facem vizite, nu am putut calatorii sau am fost nevoiti sa anulăm vacanţa mult dorită. Asta se poate schimba in 2022. In sfarsit putem sa ne miscam mai liber si putem sa vizitam tara aceea pe care o aveam de mult in lista noastra de calatorii. Majoritatea ţărilor şi-au redeschis graniţele si asteaptă cu nerabdare turiştii. Asadar este timpul sa ne facem bagajele, sa rezervam camera de hotel si sa cumparam biletele de avion pentru ca anul acesta o sa fie anul in care ne vom relaxa si vom uita de toate neplacerile din anii trecuti. Mai jos aveti o lista cu cele mai bune destinatii de vacanta pentru anul acesta.

Egipt

photo of beige temple
Destinatii de vacanta in 2022

Egipt este una din destinatiile favorite ale romanilor. Anul acesta va fi un an interesant pentru aceasta destinatie de vacanta. In noiembrie se va deschide Muzeul Egiptean in Giza (cel mai mare muzeu arheologic din lume). De asemenea vor sarbatorii si a 100-a aniversare pentru independenta fata de Marea Britanie si a 200-a aniversare de la descoperirea Pietrei din Rosetta, care a ajutat la descifrarea hieroglifelor.

Maldive

brown wooden cottage on blue body of water during daytime

Cu 1200 de insule, plaje de invidiat, lux de neimaginat si o apa turcoaz in Oceanul Indian, nu este alt loc care poate inlocui aceasta destinatie de vacanta de vis. Maldive are cate ceva pentru toata lumea. De curand a introdus un nou complex spa, 80 de vile sub apa si zone noi de activitati pentru turistii care au mai fost acolo, dar doresc sa se intoarca pentru ceva nou.

Italia

brown and white buildings at daytime

Nu puteam sa facem o lista cu cele mai bune destinatii de vacanta fara sa includem si Italia. Are o gama foarte mare de orase de vizitat sau chiar si sate micute care sunt izolate de aglomeratia din centrele comerciale. Va recomandam sa vizitati Roma, aici o sa puteti vizita foarte multe atractii turistice fara sa fie nevoie de mijloace de transport. Chiar si daca obositi sa mergeti pe jos, puteti sa luati o pauza la unele dintre cele mai bune restaurante cu mancaruri si bauturi care o sa va faca sa doriti sa ramaneti acolo.

Grecia

body of water near buildings during daytime

Insulele greceşti reprezinta o destinaţie de vacanţă foarte frecventată de români, dar nu fără motiv. Plajele cu nisip fin, marea cu apa albastra si mancarea greceasca sunt motivele pentru care te poti intâlni cu asa de multi romani acolo. In afara de a va bucura de un stil de viata placut, puteti sa faceti o vizită si la muzeele de acolo.

Noua Zeenlanda

woman walking in grass field under stratocomulus clouds

Aceasta destinatie de vacanta nu este destul de discutată la noi in tara. Cu o fauna de negăsit la noi, animale care ne vor lasa cu gura deschisa si cultura Maori o sa fie o gura de aer proaspat pe langa cu ce am fost obisnuiti in Europa. O vizita in Noua Zeenlanda va deschide ochii vizitatorilor si va lasa o impresie care va ramane cu mult dupa ce va veti intoarce acasa.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *