Luni - Vineri | 8:00 - 17:00 +40.760.123.022

Politica de confidentialitate si protectie a datelor personale

MD HOLIDAYS TRAVEL face tot posibilul sa protejeze dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului. Intentia noastra este aceea de a va oferi dumneavoastra, utilizatorul site-ului, o experienta online sigura, care nu va va afecta negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduceti in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de dumneavoastra.

Datele personale prelucrate catre de noi

Prin accesarea acestuia sau prin activarea mesajelor promotionale sau publicitare, MD HOLIDAYS TRAVEL va prelucra informatiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

a) Datele personale furnizate de dumneavoastra

Cand comandati un serviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, e-mail, chat, Facebook sau orice retea de socializare, etc.), va vom cere sa ne furnizati informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, detaliile pentru facturare.

Pe baza alegerii dumneavoastra, din serviciile noastre, daca acestea includ un bilet de avion, vom redumneavoastra, de asemenea, urmatoarele informatii: numarul biletului de avion, numarul rezervarii, pretul biletului, codul de rezervare, numarul zborului, data si locul plecarii/intoarcerii, destinatia zborului si orice alte detalii privitoare la serviciul legat de biletul de avion.

Daca serviciile alese de dumneavoastra includ cazare la hotel, pachete de calatorie, inchirierea unei masini, transferuri, bilete la destinatie sau orice alt serviciu de calatorie, vom redumneavoastra urmatoarele informatii: numarul rezervarii, numarul voucherului, pretul rezervarii, denumirea hotelului, numarul de stele al hotelului, destinatia sau orice alte informatii legate de serviciile de cazare/pachetul de calatorie.

In cazul in care serviciile alese de dumneavoastra sunt legate de un numar de asigurare de calatorie, vom retine, de asemenea, toate informatiile legate de asigurare: destinatia, perioada acoperita, pretul asigurarii, detaliile cu caracter personal asigurate.

Cand va abonati la Newsletter-ul MD HOLIDAYS TRAVEL, va vom cere sa ne furnizati adresa dumneavoastra de   e-mail.

Cand ne scrieti, folosind formularele de pe site-ul nostru, va cerem sa ne furnizezi datele dumneavoastra de contact: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon.

b) Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

Cand vizitati website-ul MD HOLIDAYS TRAVEL, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la adresa ta IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care ati accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folositi si informatiile despre sistemul de operare al computerului dumneavoastra, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesati serviciile noastre.

Cand achizitionati un serviciu sau cand va abonati la Newsletter-ul nostru, colectam, de asemenea, informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor dumneavoastra si despre activitatea dumneavoastra pe site-ul nostru web, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ati vazut.

c) Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre alte persoane

Cand achizitionati un serviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul oricarui alt canal (telefon, e-mail, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice alta retea de socializare, WhatsApp etc.), puteti face o calatorie cu alte persoane, ale caror detalii ni le furnizati ca parte a procesului de rezervare sau puteti achizitiona un serviciu in numele altcuiva. In aceste conditii, este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca persoana ale carei date cu caracter personal le-ati furnizat este informata despre acest lucru si a inteles si a acceptat modul in care folosim informatiile respective, conform descrierii din Politica de confidentialitate.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre MD HOLIDAYS TRAVEL

MD HOLIDAYS TRAVEL utilizeaza informatiile dumneavoastra cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ati desfasurat-o pe site-ul nostru – in special pentru a va usura accesul pe site, pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a va informa cu privire la ultimele produse si servicii de care sunteti interest/a.

Este posibil sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

a) Furnizarea serviciilor noastre

In primul rand, folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va furniza serviciile de calatorie pe care le-ati comandat.

b) Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va contacta in legatura cu serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi. Este posibil sa va contactam prin e-mail, posta, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informatiile de contact pe care ni le-ati furnizat anterior si de metoda prin care ne-ati contactat.

Motivele pentru care v-am putea contacta includ:

  1. gestionarea serviciilor de calatorie pe care le-ati achizitionat;
  2. confirmarea, din partea dumneavoastra, a detaliilor calatoriei dumneavoastre;
  3. oferirea, in mod gratuit, a serviciilor noastre de consultanta pentru serviciile legate de calatoria achizitionata: cum sa ajungeti de la aeroport la hotel, ce sa vizitati la destinatie, care zona din destinatia aleasa este recomandata pentru rezervarea cazarii etc.;
  4. raspunsul la sau gestionarea oricaror cereri din partea dumneavoastra;
  5. trimiterea, catre dumneavoastra, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu noi, in urma achizitionarii serviciilor noastre;
  6. trimiterea, catre dumneavoastra, a altor informatii sau materiale administrative, legate de serviciile pe care le-ati achizitionat, cum ar fi alertele de securitate, cum sa ne contactati in cazul in care aveti nevoie de asistenta cat timp sunteti plecat/a si informatiile care consideram ca ti-ar putea fi utile in planificarea vacantei tale;
  7. trimiterea, catre dumneavoastra, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu furnizorul de servicii sau cu hotelul;
  8. trimiterea, catre dumneavoastra, a materialelor legate de viitoarele rezervari sau un rezumat al rezervarilor anterioare pe care le-ati facut prin MD HOLIDAYS TRAVEL;
  9. in cazul in care ne veti mentiona faptul ca o recenzie a unui oaspete este utila sau nu, vom alatura acest aspect feedback-ului primit de la alti clienti, pentru a sorta si a prioritiza recenziile oaspetilor. Facem acest lucru pentru a ajuta alti clienti asemeni dumneavoastra sa gaseasca cele mai bune servicii, care sa li se potriveasca.

c) Serviciul de relatii cu clientii

Puteti contacta pe serviciul nostru de relatii cu clientii de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi informatiile cu privire la serviciile pe care le-ati achizitionat sau informatiile despre contul dumneavoastra de utilizator sunt folosite pentru a gasi solutiile potrivite cererilor dumneavoastra si pentru a raspunde oricaror intrebari pe care le-ati putea avea cu privire la serviciile pe care le-ati achizitionat sau orice alte intrebari.

Cand ne contactati (prin telefon, e-mail, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau prin intermediul oricarei alte retele de socializare, WhatsApp etc.), agentii  MD HOLIDAYS TRAVEL va vor solicita cateva detalii, pentru a va identifica in mod corespunzator. Va vom adresa intrebari cu privire la detaliile pe care ni le-ati furnizat in cadrul rezervarilor facute, astfel incat, daca nu veti putea sa ne furnizezi suficiente detalii, este posibil sa nu putem ajuta la solutionarea cererii dumneavoastra.

d) Activitati de marketing

Utilizam datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra pentru activitati de marketing, care pot include:

  1. utilizarea adresei tale de e-mail, pentru a iti trimite buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele si serviciile noastre. Puteti sa va dezabonati de la comunicarile de marketing prin e-mail, in orice moment, facand click pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecarui e-mail;
  2. pe baza informatiilor privitoare la cautarile si achizitiile dumneavoastra anterioare, putem include in Newsletter-urile noastre oferte personalizate, pentru a va permite sa alegeti dintre cele mai bune oferte care v-ar putea interesa;
  3. daca participati la alte activitati promotionale pe care le desfasuram, vor fi utilizate informatii relevante pentru administrarea acestor activitati;
  4. din cand in cand, este posibil sa iti cerem sa participati la cercetari de marketing. Cand sunteti invitat sa participati la astfel de cercetari, veti primi toate informatiile necesare pentru a intelege care sunt datele cu caracter personal colectate si cum datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate in continuare.

Este necesar sa aveti cel putin 16 ani pentru a va abona la comunicarile noastre de marketing prin e-mail.

e) Imbunatatirea calitatii serviciilor noastre

Ne straduim in mod constant sa ne imbunatatim serviciile si este posibil sa folosim datele cu caracter personal in scopuri analitice, pentru a optimiza si personaliza platforma noastra online, conform nevoilor dumneavoastra, transformand site-ul nostru intr-unul mai usor de utilizat si mai agreabil si sa ne imbunatatim Serviciul de relatii cu clientii.

f)  Monitorizarea apelurilor

Cand utilizati liniile noastre telefonice pentru Serviciul de relatii cu clientii, cu scopul de a ne contacta sau cand va contactam noi prin telefon, vom inregistra apelul, pentru urmatoarele motive: imbunatatirea calitatii si performantelor echipei noastre, gestionarea plangerilor, materiale de instruire. In timpul convorbirilor telefonice cu echipa serviciului nostru de relatii cu clientii este posibil sa existe o ascultare in direct sau apelurile ar putea fi inregistrate pentru controlul calitatii si in scopuri de instruire, care includ utilizarea inregistrarilor, pentru gestionarea plangerilor si in scopul depistarii tentativelor de frauda.

g)  Scopuri juridice

Este posibil sa utilizam datele dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor), pentru verificarea conformitatii sau obligatiile de inregistrare (de exemplu, conform legilor antimonopol, a legilor privind exportul, sanctiuni comerciale si legile privind embargo-ul, legile contra spalarii banilor, verificarea financiara si a creditelor si prevenirea fraudelor si a infractiunilor si in scopul depistarii acestora).

De asemenea, este posibil sa va utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne apara drepturile legale.

h) Securitatea sediului nostru

Folosim un sistem de supraveghere video, pentru a asigura securitatea sediului nostru, in scopuri legate de siguranta persoanelor si securitatea cladirilor si a proprietatii. Pentru sprijinirea acestor scopuri, supravegherea video poate fi folosita pentru monitorizarea zonelor exterioare si interioare ale birourilor noastre, acolo unde nu exista asteptari rezonabile privind viata privata.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Luand in considerare faptul ca aveti dreptul sa cunoasteti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, va vom informa anterior prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-ati divulgat datele tale cu caracter personal.

Executarea contractelor cu clientii nostri

Pe baza contractului sau a termenilor si conditiilor acceptate de dumneavoastra, in calitate de client al MD HOLIDAYS TRAVEL, va vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le-ati pus la dispozitie, precum si orice alte date necesare pentru ca noi sa va putem furniza serviciile noastre, conform prevederilor contractuale si celor ale legii din Romania.

Executarea contractului incheiat cu dumneavoastra este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri: furnizarea serviciilor noastre, comunicarea cu dumneavoastra si activitatile legate de serviciul de relatii cu clientii.

Interesele legitime

Este posibil ca noi sa folosim informatiile dumneavoastra pentru interese legitime, cum ar fi furnizarea serviciilor noastre, in cazul in care serviciul este achizitionat de catre o alta persoana decat beneficiarul.

Este posibil sa va folosim informatiile pentru interesele noastre legitime, pentru a va putea oferi cel mai bun si adecvat continut al site-ul web, al e-mail-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati si promova produsele si serviciile noastre si continutul site-ului nostru web si pentru monitorizarea apelurilor, in scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru si in scopuri juridice.

Consimtamantul tau

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pe baza consimtamantului dumneavoastra specific pentru a va abona la buletinul nostru informativ privind produsele si serviciile noastre. Puteti sa va retrageti consimtamantul facand click pe butonul unsubscribe la finalul fiecarui e-mail sau trimitand un e-mail cu textul „Unsubscribe” la contact@mdholidaystravel.ro.

Obligatiile legale

Este posibil sa prelucram unele dintre datele dumneavoastra, in contextul furnizarii serviciilor, pe baza obligatiilor legale (de ex., in scopuri de raportare sau in scopuri de combatere a spalarii banilor) sau a obligatiilor impuse site-ului MD HOLIDAYS TRAVEL de legile aplicabile.

Distribuirea si divulgarea informatiilor cu caracter personal

Ca regula, MD HOLIDAYS TRAVEL nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) catre terti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, MD HOLIDAYS TRAVEL va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:

  1. Furnizorii de servicii de calatorie

Datele cu caracter personal necesare furnizarii serviciilor de calatorie pe care le-ati achizitionat vor fi transferate companiilor terte, pentru ca serviciile de calatorie comandate sa fie prestate.

  • Partenerii de afaceri

Este posibil sa lucram cu parteneri de afaceri, care ofera servicii comercializate pe site-ul nostru (cazare, asigurare, furnizori de plati sau alte servicii legate de calatorii). In momentul in care achizitionati un serviciu de la noi, anumite date cu caracter personal necesare pentru furnizarea unor astfel de servicii, cum ar fi numele si adresa dumneavoastra de e-mail, adresa de domiciliu, detaliile de plata si alte informatii relevante, pot fi transmise partenerilor nostri de afaceri. Datele transmise partenerilor nostri de afaceri sunt limitate la datele cu caracter personal necesare pentru furnizarea serviciului, conform celor stabilite de partenerii de afaceri.

  •  Autoritatile competente

Este posibil sa divulgam date cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracter personal catre Autoritatile competente pentru a ne proteja si a ne apara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilor nostri de afaceri.

  •  Alte situatii

In anumite situatii specifice, cand colectam datele dumneavoastra cu caracter personal, este posibil sa va cerem consimtamantul pentru transmiterea respectivelor date catre terti. In acest caz, va vom informa cu privire la o astfel de prelucrare si nu vom efectua transmiterea datelor inainte de a obtine consimtamantul dumneavoastra.

Persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, putem utiliza persoane imputernicite pentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de solutii IT necesare pentru managementul afacerii, inclusiv solutii de contabilitate, furnizori de solutii de management contractual sau organizatori de conferinte. Vom incheia acorduri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu toate persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale, care vor include clauze corespunzatoare, care sa ne asigure ca acestea isi asuma obligatiile de a prelucra datele cu caracter personal (inclusiv obligatia de a le sterge) in acord deplin cu legile aplicabile si ca ofera o protectie adecvata datelor tale cu caracter personal.

Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa va aparam pe dumneavoastra sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare. Mai mult decat atat, am implementat masuri interne, care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcarile de securitate, in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Aveti urmatoarele drepturi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

  1. Dreptul de a va accesa propriile date cu caracter personal.
  2. Dreptul de a va corecta propriile date cu caracter personal inexacte.
  3. Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cu caracter personal. Acest drept este disponibil pentru dumneavoastra atunci cand:
  • contestati exactitatea propriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;
  • prelucrarea datelor tale cu caracter personal este nelegala;
  • nu mai avem nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul prelucrarii, insa acestea va sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • v-ati opus cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la contact@mdholidaystravel.ro .

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa va solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti, de asemenea, sa apelati la instantele de judecata.

Despre noi

Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidentialitate, este MD HOLIDAYS TRAVEL.SRL, o societate romaneasca, avand sediul social in Str. Virgil Draghiceanu, bl. 4, ap.1, Parter, Targoviste, judetul Dambovita, Romania, telefon: 760.123.022.

Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

In cazul in care hotaram modificarea prezentei notificari, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal si pentru ca ai alocat o parte din timpul tau citirii notificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugam, nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari legate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.